Extrudált kenyér ABONETT Classic teljes kiörlésű korpával 100 g - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 386-os áron. Gyors kiszállítás. Teljes kiőrlésű, élelmi...
Toast kenyér. Átlagos tápérték 100 g termékben:Energia: 983 kJ (234 Kcal)Zsír: 3,3 g ebből telített: 1,1 gSzénhidrát: 34,4 g ebből cukrok: 1,8 gFehérje: 10 gSó: 1,4 gTárolási információ:...
A teljes gabonaszemekből, válogatott természetes fűszerek felhasználásával készült ropogós finomság. Emésztőrendszerünk egészséges működését elősegítő magas élelmirost tartalma párosulva...
A teljes kukoricaszem felhasználásával készült ropogós finomság. Ízletes, alacsony energiatartalmú, élelmi rostban gazdag ropogtatnivaló a kukorica tradicionális ízeit kedvelők számára,...
ABONETT GLUTÉNMENTES EXTRUDÁLT KENYÉR, LENMAGGAL általános emberi fogyasztásra, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl. : felvágottak,...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Tejmentes Tojásmentes Teljes kiőrlésű Finomított cukrot nem tartalmaz Rostban gazdag Adalékanyagmentes Kiváló kenyér alternatíva...
Extrudált kenyér, ABONETT, 100 g, quinoával, gluténmentes A teljes kukoricaszem minden értékét továbbvivő ropogós kenyér, válogatott összetevőinek köszönhetően az eredeti búzakenyérhez...
Ez a ropogós kenyér a svéd királyi dinasztiáról kapta a nevét: nem véletlenül. Teljes kiőrlésű termékeik között akad olyan is, melynek 100 grammjára 111 gramm teljes kiőrlésű gabonatartalom...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.