Abonett Classic pizzás extrudált kenyér 100 g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Összetevők: Kukoricadara, Teljes kiőrlésű búzaliszt, Pizzás fűszerkeverék (4%) (paradicsompor,...
Abonett gluténmentes extrudált kenyér, quinoával általános emberi fogyasztásra, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl. : felvágottak,...
Jellemzők Egy falat harmónia, Teljes értékű gabona felhasználásával, Magyar termék Termék információk A teljes gabonaszem felhasználásával, tartósítószer és mesterséges adalékanyagok...
Élvezd a tápláló és ízletes falatokat, amelyek nemcsak gluténmentesek, hanem gazdag rostforrások is. Ideális alapja lehet a kedvenc feltéteidnek, legyen az sajt, felvágott vagy zöl...
SCHAR GLT. CIABATTA ELÖSÜTŐTT ZSEMLE 200G. Glutén és laktózmentes elősütött zsemle. Nem tartalmaz mesterséges színezéket és hidrogénezett zsírokat. Egyszeruen süsse az elosütött ciabattát...
Allergiával kapcsolatos információk Szezámmag : Tartalmaz Búza: Tartalmaz Tárolási típus Típus: Szobahőmérsékletű C somagolási típus Típus: Csomag Szabványosítot t márka...
Ez a ropogós kenyér a svéd királyi dinasztiáról kapta a nevét: nem véletlenül. Teljes kiőrlésű termékeik között akad olyan is, melynek 100 grammjára 111 gramm teljes kiőrlésű gabonatartalom...
Az új Cornetti al Cioccolato Nutrifree puha és illatos, finom vajas ízzel és ízletes csokoládé töltelékkel. Egyedülálló termék a glutén- és laktózmentes reggeli ízének felfedezéséhez...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.