Összetevők: víz, rizsliszt, kukoricakeményítő, teljes kiőrlésű lisztből készült zablisztet, nedvesítő anyag: sorbitol, növényi rost, napraforgó olaj, extra szűz olívaolaj, hajdinaliszt,...
Forpro Protein Bread - 250g Egyszerűen friss, fitt és ízletes. Felejtsd el a száraz fehérje kenyeret. Fedezd fel új kedvencedet. A Forpro egyedülálló termékei közé megérkeztek...
A teljes gabonaszem felhasználásával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl. : felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek,...
Näno Supps protein wraps 240 g Büntetlen kulináris élmény! Mind tudjuk, hogy milyen egyedi élvezetet tud nyújtani egy tortillával elkészített különlegesség. Legyen a kedvenced...
Abonett gluténmentes extrudált kenyér, quinoával általános emberi fogyasztásra, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl. : felvágottak,...
Ez a kenyér nemcsak gluténmentes, hanem vegán is, így mindenki számára ideális. A hajdina különleges íze és a gondosan válogatott összetevők garantálják az élvezetes falatokat, bármilyen...
A teljes gabonaszemekből, válogatott természetes fűszerek felhasználásával készült ropogós finomság. Emésztőrendszerünk egészséges működését elősegítő magas élelmirost tartalma párosulva...
A teljes gabonaszem felhasználásával készült, élelmi rostban gazdag ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltételekhez (pl. felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvics krémek,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.